Etusivulle Hantaurus Tiedotteet Ohjeet Ostoskori Kirjaudu Rekisteröidy Yhteydenotto
Mossberg
www.mossberg.com

O.F. Mossberg & Sonns on vuonna 1919 perustettu perheyritys ja yhtiön peräsimessä on tällä hetkellä neljännessä polvessa A. Iver Mossberg. Mossbergit ovat lähtöisin Ruotsista ja siitä kertoo myös yhtiön logon kolme kruunua ja väritys.
Mossberg kehittää jatkuvasti tuotteitaan ”Shooting System”- konseptilla, mikä tarkoittaa, että monet uudet ratkaisut, esim. vaihtopiiput käyvät myös vuosia aikaisemmin hankittuihin malleihin.

Vuonna 1961 aloitettiin 500-sarjan tuotanto ja tätä mallia on valmistettu tähän päivään mennessä yli seitsemän miljoonaa kappaletta! Myös meillä kotisuomessa moni poika ja pojanpoika on tyytyväinen ”Mossperin” omistaja. Mossbergin hinta – laatusuhde on kiitettävä ja peukalotoiminen varmistin kaikissa (500-595-835) malleissa on turvallinen ja helppokäyttöinen.

Mossbergin Military-sarjan pumppuhaulikot täyttävät ainoina Amerikan viranomaisten tiukat Military 3443 laatuvaatimukset. Military sarjan haulikoiden eri versioita on saatavana rajoitetusti myös reserviläis- ja practical ammuntakäyttöön.

Mossberg-tuotteet

Hantaurus Shot Oy | Väinö Tannerin tie 3| 01510 Vantaa | Tel. +358 9 692 6669