Etusivulle Hantaurus Tiedotteet Ohjeet Ostoskori Kirjaudu Rekisteröidy Yhteydenotto
Gamebore
Gamebore Cartridge Company
www.gamebore.com

Gamebore on perinteinen brittilä;inen tehdas, jonka haulikonpatruunavalikoima kattaa metsästäjien kaikki tarpeet kevyestä pahvihylsyisestä kyyhkyslatauksesta aina raskaisiin magnumeihin saakka. Kamepore nimi on myös suomalaiselle metsämiehellelle takuu laadusta sillä onhan merkki ollut markkinoillamme jo vuodesta 1980.

Gamebore aloitti kaksitoista vuotta sitten myrkyttömien haulipatruunoiden valmistamisen ja tehtaasta onkin kehittynyt yksi johtavimmista korvaavien haulipatruunoiden valmistajista. Tehtaan korvaavien haulipatruunoiden merkittävimmät markkinat ovat Amerikassa ja Pohjoismaissa.

Gameborella on kolme eri lyijytöntä vaihtoehtoa – rautahaulit perusjahtiin, tinahaulit vaativampaan saalistukseen ja Tungsten haulilataukset täydellisyyttä tavoittelevalle metsästäjälle.

Metsälintujahtiin valmistetaan eri lyijylatauksia ja niistä suosituimmat ovat Clear Winner 12/70-36 g ja Magnum Game 12/76-50 g. Erikoisen isoilla 5.2 mm tai 8.4 mm lyijyhauleilla ladataan Buffalo 12/70-32 g patruuna.
Urheiluampujien kestosuosikit ovat Clear Winner harjoitteluun ja White Gold kilpailusuorituksiin.
Tehtaan Custom Shop valmistaa myös eri tilauksesta patruunoita vaikkapa metsästäjän omilla nimikirjaimilla varustettuna ja yksilöllisesti pakattuna.

Gamebore patruunat ovat erittäin suorituskykyisiä ja palavat puhtaasti.

Gamebore-tuotteet

Hantaurus Shot Oy | Väinö Tannerin tie 3| 01510 Vantaa | Tel. +358 9 692 6669