Break-Free
www.break-free.com

Break-Free on synteettispohjaisten puhdistavien, voitelevien ja suojaavien aineiden johtava valmistaja.
Break-Freetä käytetään niin sotilas- ja poliisiaseiden kuin siviiliaseidenkin huoltoon, huippu-urheiluvälineiden huoltoon sekä teollisuuden koneistojen huoltamisessa.
Break-Free CLP on korkealuokkainen monivaikutteinen tuote joka täyttää vaativat USA:n armeijan Mil-Spec L-63460 vaatimukset ja se on myös Naton (S-758) hyväksymä tuote.
Break-Free puhdistaa 98% kaikista palamisjätteistä, lyijystä ym. ja on koostumukseltaan (pH) neutraali, ei happoinen eikä emäksinen.
Aine ei vahingoita metalleja eikä aseen tai laitteen puuosia tai metallien normaaleita pintakäsittelyjä kuten sinistystä tai maalausta.
Break-Free voitelee muodostaen metallipinnalle voitelevan kalvon joka on niin liukas, että vieraat aineosat kuten palamisjätteet, lyijy tms. ei pääse tarttumaan metalliin.
Break-Free CLP:tä käyttäessä laukaisuvastus vähenee ja aseiden sekä muiden laitteiden mekanismit toimivat pehmeämmin ja liukkaammin.
Break-Free suojaa estäen korroosion, suojelee metalli- ja muita pintoja muodostamalla kosteutta syrjäyttävän ja hylkivän kalvon.
Laboratoriokokeissa Break-Free CLP selviytyi 900 tunnin kosteuskammiokokeesta ja yli 100 tunnin 5-prosenttisesta suolasumukokeesta ilman että Break-Free CLP:llä suojatussa metallissa havaittiin vähäisintäkään merkkiä ruosteesta tai korroosiosta.
Break-Free CLP on maailman vaativimmissa ja pisimpään jatkuneissa testeissä osoittautunut parhaaksi koskaan kokeilluksi puhdistus-, voitelu- ja suoja-aineeksi. Nato ja useat muut armeijat käyttävät Break-Free CLP:tä kaikkeen mekaniikan puhdistamiseen, voiteluun, säilyttämiseen ja kosteuden poistoon.

Break-Free-tuotteet