Bianchi
www.bianchi-intl.com

John Bianchi työskenteli yli neljäkymmentä vuotta sitten poliisiupseerina Californian Monroviassa ja työnsä ohessa suunnitteli parempia varusteita poliisin käyttöön – siitä syntyi vuonna 1958 Bianchi Gunleather Company.

Yhtiö on sittemmin kansainvälistynyt ja sen nimi on nykyään Bianchi International.

Alkuaikoina koteloiden materiaalina oli yksinomaan nahka ja sitä käytetään vieläkin monissa klassikoiksi yltäneissä kotelomalleissa kuten esim. 5B/5BHL ja 19/19L. Bianchi käyttää vain hyvin tarkoin valittua amerikkalaista naudan vuotaa raaka-aineena. Nahkakotelot muotoillaan käsityönä märkäkäsittelyssä juuri oikealle asetyypille sopivaksi.

Nykyaika asettaa paljon uusia vaatimuksia varsinkin vartijoiden ja poliisien vyövarustuksen suhteen ja siksi käyttöönn ovat tulleet myös synteettiset materiaalit. Ensin aloitettiin menestyksekkäästi tuomalla markkinoille Ranger-sarjan kotelot ja tarvikkeet, joiden materiaalina oli Gordura.

Ranger-sarjaa jatkaa AccuMold-sarja, jossa kotelot ovat valmiiksi muotoiltuja. Aivan uusimpana versiona markkinoille on tullut AccuMold Elite-sarja, jossa tuotteiden etuna on huomattava keveys.

AccuMold Elite kotelot ja tarvikkeet ovat keveydestään huolimatta erittäin hyvin kulutusta kestäviä.
Varusteiden keveys on merkittävä seikka pitkää päivää tekevälle virkamiehelle.

Bianchin Nato-luokiteltu UM-sarja on ollut menestys kautta maailman ja sitä sarjaa täydentämään on nyttemmin tullut myös Cobra Tactical-sarja.

Bianchi on ollut myös voimakkaasti mukana silhuetti- ja practical ammunnan kehittämisessä ja tukemisessa. Vuonna 1979 alkanut Bianchi Cup järjestetään nykyään myös Euroopassa ja Bianchi Cup pysti on hyvin arvostettu ja verrattavissa vaikkapa vastaavaan toisen urheilulajin Stanley Cup maljaan. Practical ammuntaan Bianchi on kehittänyt Hemisphere-sarjan, jota käyttäen eri kansalliset Bianchi-Tiimit ovat saavuttaneet paljon voittoja.

Bianchin kotisivuilla on valikko joka hakee saatavilla olevat Bianchi kotelovaihtoehdot. Hakuun laitetaan aseen nimi jolloin haku käynnistyy.

Tervetuloa tutustumaan Bianchi-tuotteisiin myymälässämme ja vaikkapa vertaamaan painoeroa perinteisen vartijavarustevyön ja vastaavan AccuMold Elite varustevyön välillä niin tunnet leijuvasi!

Bianchi-tuotteet