Etusivulle Hantaurus Tiedotteet Ohjeet Ostoskori Kirjaudu Rekisteröidy Yhteydenotto

Rekisteriseloste

Asiakasrekisteri

Kauppias asiakastiedoissa ylläpidetään asiakasrekisteriä, johon asiakkaat ovat liittyneet omalla ilmoituksella. Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen.

Mikäli haluat tarkistaa omat rekisteritietosi, ota yhteys asiakaspalveluumme. Tietojen luovuttamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyytesi.

Tämän jälkeen voit valita, haluatko rekisteriotteen lähetettäväksi rekisterissä olevaan osoitteeseesi vai haluatko noutaa sen sovittuna aikana. Seloste toimitetaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään lakisääteisen ajan (3 kuukautta) kuluessa.

Henkilötietolain (523 /99)10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Hantaurus Shot Oy
Väinö Tannerin tie 3
01510 Vantaa
Y-tunnus: 0963571-5
Puh: (09) 692 6669
Email: asiakaspalvelu@hantaurus.fi

2. Rekisteriasiat ja yhteyshenkilö

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Yhteyshenkilö:

Nimi: Emrah Ünal
Puh: +358 9 692 6669
Sähköposti:emrah.unal@hantaurus.fi

3. Rekisterin nimi

Hantauruksen asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin luovuttamatta henkilötietoja tarpeettomasti ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Osoitetiedot
  • Lupa sähköiseen suoramarkkinointiin

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan asiakkaan oman ilmoituksen perusteella, asiakkaan rekisteröityessä palveluun, tehdessä tilauksen tai ollessa yhteydessä asiakaspalvelumme kanssa.
Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tarpeettomasti asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa palveluiden toteuttamiseen osallistuville tahoille, kuten maksu- ja toimitus -palveluiden tarjoajille.

Lisäksi henkilötietoja voidaan luovuttaa Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tietojärjestelmässä olevia tietoja on oikeus käyttää ainoastaan Kauppias Oy:n henkilökunnalla, sekä palvelun tarjoavalla taholla vikatilanteiden selvitystapauksissa.

10. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Asiakasrekisteriin kuuluvalla yrityksellä tai yhteyshenkilöllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä.

Tietojen poisto: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hantaurus Shot Oy | Väinö Tannerin tie 3| 01510 Vantaa | Tel. +358 9 692 6669